Menu

Domů Já a mé druhé já Jídlo Kosmetika Móda Cestování

sobota 15. března 2014

K zamyšlení..

                                 K zamyšlení..

Už jste někdy zkoušeli se zamyslet nad svým vlastním životem?
Sednout si na pár minut v tichu a říct si , co pro Vás život znamená?
Většina z Vás , popravdě , si života neváží.
Denně si zbytečně přiděláváte negativní emoce, zaobíráte se názorem druhých,necháte si do života přivádět názory,které jste dříve nezastávali a to je jen třetina z toho, nad čím byste se měli zamyslet.Většina věcí člověku dojde, až když už je pozdě a to byste měli změnit.Dříve či později,Vám to dojde taky..
Život je pouze jeden.
JEDEN.
Život není chyba, kterou máte šanci opravit.Žádnou chvíli v životě , už nikdy nevrátíte a neopravíte.Ať už Vás opustil blízký člověk, zradila Vás osoba,kterou jste měli rádi,vyslovili jste špatná slova , nebo jste udělali nějakou chybu, myslete na to , že trpíte hlavně vy. Vy jste ten ,kterého to bude tížit.Měli byste se naučit odpouštět a mít lidi rádi takoví, jací jsou.Zapomenout na špatné časy a myslet pouze na ty dobré. Myslet na budoucnost , která je před Vámi a nezkazit si zbytečně další část svého života.Myslet pozitivně a věřit si ,že vše dopadne dobře.Špatné myšlenky Vás brzdí do další etapy života.
Člověk by se měl naučít žít se sebou samotným , mít se rád , užívat si každého doušku života , který nám někdo nabízí.Proč zbytečně plýtvat časem,který jsme dostali a víckrát už se to opakovat nebude? Život už nezměníte,nikdy už nebude takový,jaký byl.Ale budoucnost, budoucnost můžete změnit a udělat si znova dobré časy, lepší.Lidé ,kteří Vás opustili , by Vás neradi viděli se trápit a chtěli by to tak.Lidé ,kteří Vás zradili, Vám budou závidět ,jak lehce proplouváte životem.Lidé , které jste zklamali uvidí , že máte snahu se sebou něco dělat.
Vše je jen v myšlení člověka.Měli byste špatné věci brát jako součást svého života. Každý člověk na světě si prošel přes cestu nástrah.
Horších a nebezpečnějších, než vy.Myslete na to ,že čas se krátí i Vám.Každá minuta Vašeho života je cennější ,než si myslíte.Jednoho dne se Vám dosype písek Vašeho času a Vy budete vzpomínat na časy,které byly dříve.
Přece nechcete vzpomínat na to , jak jste se celý život prožili ve smutku.Určitě chcete vzpomínat na to ,jak užitečně jste využili svůj jediný,drahocený čas a jak jste si ho užili.Čím dřív začnete,tím dřív se Váš život zlepší. Nač si život přihoršovat.
Mějte prostředí okolo sebe rádi a ono Vám to bude oplácet zpět.A pokud se objeví někdo,kdo Vám bude cestu ztěžovat nebo Vás pomlouvat za zády,myslete na to , že kdo je za Vámi , je v perfektní pozici Vám políbit zadek.
Jedná se jen o Váš život , jakého člověka si do života vpustíte,takového tam budete mít.Pokud jste si do života nějakého člověka vpustili,musel si to zasloužit.Tak pamatujte, že si má člověk lidí vážit a neopouštět je , při první příležitosti.Jednou jste si ho vybrali , tak to muselo mít důvod.
Změňte svůj život.
HNED teď.

Vzpomínejte ve stáří ,jak krásně jste prožili svůj život a jak pečlivě jste zvládli všechny překážky. O nic jiného v životě nejde.Jen prožít každý den tak, jak si přejete. Dopřejte si věc, která Vám udělá radost.Udělejte něco,co jste si vždy přáli udělat. Prožijte každý den , JEDINĚČNĚ !

2 komentáře:

  1. Mám ráda takhle optimisticky smýšlející lidi :-) Já sama jsem také pozitivní. A život jeden? To ano, ale já věřím ve věčný život v nebi takže jsem v poho :D
    monbella.blog.cz

    OdpovědětVymazat